Programma

Tijdens Multimodaal Transport Expo 2023 vonden de Vlaamse en Nederlandse transport- en logistieke sector elkaar op de beursvloer, maar ook tijdens het uitgebreide programma. Denk hierbij aan onder andere interviews op mainstage met topsprekers uit de sector, kennissessies en talkshows, interactieve workshops of presentaties door onze partners. Uiteraard gevolgd door een afsluitende netwerkborrel.

Bekijk het complete programma overzicht hier van afgelopen editie.

Mainstage

Mainstage

Op het hoofdpodium worden prominente sprekers uit de Nederlandse en Vlaamse transportsector door journalisten van Nieuwsblad Transport, Flows en Schuttevaer aan de tand gevoeld. In de 1-op-1 interviews, twistgesprekken en debatten komen alle modaliteiten aan bod. Hoe hangt de vlag er bij in de binnenvaart, shortsea, luchtvracht, spoor en wegtransport?

Kennispaviljoen

Kennispaviljoen

In het kennispaviljoen presenteren we een ware talkshow. We duiken met verschillende experts uit de branche en de aanwezige gasten dieper in verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld: modal shift naar spoor, capaciteittekort in de terminals of zero-emissie stadslogistiek.

Topsector Logistiek Stage

Topsector Logistiek Stage

Topsector Logistiek presenteert tijdens de Multimodaal Transport Expo een geheel eigen programma. Diverse onderwerpen worden besproken, denk aan autonoom varen, duurzaamheid en zero-emissie stadslogistiek. Verwacht niet alleen presentaties. Als bezoeker wordt u ook geholpen tijdens diverse workshops.


Workshopruimtes

Workshopruimtes

In de workshop- en presentatieruimtes kunnen bezoekers hun kennis bijspijkeren tijdens de presentaties van diverse partners. Wie weet raakt u geïnspireerd door het verhaal van een van de partners of ontstaat er een nieuwe samenwerking. Zo worden er onderwerpen besproken zoals cybersecurity binnen de logistieke sector, data delen binnen de havenlogistiek en 5 marketing fundamentals voor commercieel succes in de Transport en Logistiek. Lees meer over de diverse workshops:

Workshopruimte 1

Workshopruimte 2

Netwerkborrel

Netwerkborrel

De beursvloer biedt voldoende mogelijkheden om nieuwe contacten op te doen of bij te praten met collega’s uit de sector. Zo vindt er een lunch plaats halverwege de dag, zijn er genoeg netwerkmogelijkheden op het catering- en netwerkplein en uiteraard sluiten we dit event af met een netwerk borrel, waar zowel partners, bezoekers, als sprekers bij aan kunnen sluiten. Veel mogelijkheden om uw netwerk te verbreden dus!

Genoeg redenen om ook dit jaar weer deel te nemen aan Multimodaal Transport Expo!