Exposanten Pagina

Samen met u gaat Multimodaal Transport Expo 2024 gegarandeerd een groot succes worden. Op deze pagina vindt u praktische informatie die voor u van belang is voor de Multimodaal Transport Expo. Daarnaast vindt u promotie materiaal dat u kunt gebruiken voor het promoten van dit evenement.

Datum
Donderdag 14 maart 2024

Locatie
Breepark Breda
Bavelseparklaan
4817 ZX Breda

Vindt hier uw route.

Openingstijden
Beursvloer open 8:30 tot 18:00
Netwerken 15:30 – 18:00

Laden & lossen

Laden en lossen is alleen mogelijk op woensdag 13 maart voor exposanten met standaard standbouw, en op dinsdag 12 maart en woensdag 13 maart voor exposanten met eigen standbouw. Laden en lossen is niet mogelijk op de dag van de beurs (14 maart).

Het exacte aflever adres voor laden en lossen;
U kunt via de blauw getekende lijn op onderstaande afbeelding komen aanrijden. Het adres is; Bavelseparklaan 7.
Bij de oprit richting E1 is een grote  poort met bel die door de receptie geopend kan worden en u de kortste weg voor uw spullen naar de beurs verleend.

Plattegrond

Bekijk hier de volledige plattegrond van Multimodaal Transport Expo.

Handboek

Bekijk hier het Nederlandse standhouders handboek voor praktische informatie.
Download the English manual here.

Exposanten diner

Het exposanten diner vindt plaats op dinsdag 13 maart om 19:00 uur, u bent welkom vanaf 18:30 voor een ontvangstdrankje bij Hotel Mastbosch. Elke standhouder heeft 2 kaarten voor het exposanten diner, ongeacht de standgrootte. Deze activeert u via uw persoonlijke VIP-Code. Mocht u een extra kaart willen kopen, dan is dat natuurlijk mogelijk op moment van registratie; de kosten hiervan zijn 95 euro per dinerkaart.

U registreert zich voor het diner bij aanmelding van de standbemanning via; registratie exposanten

U krijgt een persoonlijke VIP-Code toegestuurd, voor de 2 diner kaarten. U registreert zichzelf tijdens de registratie, klikt de optie exposanten diner aan en vult de persoonlijke VIP-Code in, de 95 euro aan kosten vervallen. Mocht u meer mensen willen aanmelden, kan deze de optie ook aanvinken en zal de 95 euro gefactureerd worden.

Let op: max 2 gratis kaarten per exposant!

Overnachten

Indien u wenst te overnachten voorafgaand aan het event, dan is dat mogelijk met een speciaal tarief voor alle exposanten van Multimodaal bij Hotel Mastbosch, Breda.Een reservering kunt u maken via deze link, wanneer u de kortingscode (Multimodaal2024) invult krijgt u 15% korting op de prijs.

Burgemeester Kerstenslaan 20
4837 BM, Breda
Routebeschrijving.

Een groot bereik

Samen creëren we een groot bereik!
Wanneer we elkaars netwerk kunnen inzetten om de Multimodaal Transport Expo te promoten, tillen we het event naar een nog hoger niveau! Wij helpen u op weg met onderstaand materiaal. Spread the word en deel Multimodaal Transport Expo 2024 met uw netwerk!

Social Media guide
Download de Social media guide hier.

Logo
U kunt het logo van Multimodaal Transport Expo 2024 gebruiken bij het plaatsen van berichten over het evenement. Hier vindt u het logo van Multimodaal Transport Expo 2024.

Banners
Daarnaast hebben we diverse banners beschikbaar die u in kunt inzetten in uw mailing, nieuwsbrief, website of social media posts.