‘Nederland en België kunnen niet zonder logistiek!’ 

Ronald Paul
Boegbeeld Topsector Logistiek

Programma

Multimodaal Transport Expo bood op 14 maart 2024 een uitgebreid programma waar in wordt gegaan op de actualiteiten uit de transport en logistieke sector.

Mainstage

Mainstage

Op het hoofdpodium werden prominente sprekers uit de Nederlandse en Vlaamse transportsector door journalisten van Nieuwsblad Transport, Flows en Schuttevaer aan de tand gevoeld. In de 1-op-1 interviews, twistgesprekken en debatten kwamen alle modaliteiten aan bod.

Kennispaviljoen

Kennispaviljoen

In het kennispaviljoen werd een ware talkshow gepresenteerd. Met verschillende experts uit de branche en de aanwezige gasten doken we dieper in diverse thema’s.

Topsector Logistiek Stage

Topsector Logistiek Stage

Topsector Logistiek presenteerde samen met TKI Dinalog tijdens de Multimodaal Transport Expo een geheel eigen programma in het Topsector Logistiek Stage, direct naast Mainstage. Diverse onderwerpen werden besproken zoals kansen voor bulkstromen, digitalisering, duurzaamheid en zero-emissie corridors.

Workshopruimtes

Workshopruimtes

In de workshop- en presentatieruimtes konden bezoekers hun kennis bijspijkeren tijdens de sessies van diverse partners.

Workshopruimte 1

Workshopruimte 2

Netwerkborrel

Netwerkborrel

De beursvloer bood voldoende mogelijkheden om nieuwe contacten op te doen of bij te praten met collega’s uit de sector. Gedurende de officiele opening, de lunch en de afsluitende netwerkborrel werden nieuwe contacten gelegd en ervaringen gedeeld.