Programma
Waar kennis en ontmoeten naadloos in elkaar overlopen

Multimodaal Transport Expo 2024 biedt een uitgebreid programma waar in wordt gegaan op de actualiteiten uit de transport en logistieke sector. Door middel van interviews op mainstage met topsprekers uit de sector, kennissessies en talkshows, interactieve workshops en presentaties van bedrijven. Uiteraard gevolgd door een afsluitende netwerkborrel.

Registreren

Mainstage

Mainstage

Op het hoofdpodium worden prominente sprekers uit de Nederlandse en Vlaamse transportsector door journalisten van Nieuwsblad Transport, Flows en Schuttevaer aan de tand gevoeld. In de 1-op-1 interviews, twistgesprekken en debatten komen alle modaliteiten aan bod. Hoe hangt de vlag er bij in de binnenvaart, shortsea, luchtvracht, spoor en wegtransport?

Kennispaviljoen

Kennispaviljoen

In het kennispaviljoen wordt een ware talkshow gepresenteerd. Met verschillende experts uit de branche en de aanwezige gasten duiken we dieper in diverse thema’s.

Workshopruimtes

Workshopruimtes

In de workshop- en presentatieruimtes kunnen bezoekers hun kennis bijspijkeren tijdens de sessies van diverse partners. Wie weet raakt u geïnspireerd door hun verhaal of ontstaat er een nieuwe samenwerking. De diverse workshops en presentaties volgen snel.

Netwerkborrel

Netwerkborrel

De beursvloer biedt voldoende mogelijkheden om nieuwe contacten op te doen of bij te praten met collega’s uit de sector. Zo vindt er een lunch plaats, zijn er genoeg netwerkmogelijkheden op het catering- en netwerkplein en uiteraard sluiten we dit event af met een netwerk borrel, waar zowel partners, bezoekers, als sprekers bij aan kunnen sluiten. Veel mogelijkheden om uw netwerk te verbreden dus!

Genoeg redenen om ook dit jaar weer aanwezig te zijn op Multimodaal Transport Expo!

Registreren